MAGYAR VÍZÉPÍTŐ ZRT.
www.magyarvizepito.hu
Cégtörténet
Tevékenységi körök
Műszaki felszereltség
Minőségbiztosítás és környezetvédelem
Elérhetőség
 Az alapítás óta a géppark jelentős része kicserélődött, illetve kibővült új, korszerű, energiatakarékos és környezetkímélő gépekkel, eszközökkel.

Folyamatosan cseréljük le hagyományos gumikerekes ill. lánctalpas kotrógépeinket.

Jelentősen növekedett a víz alóli kavicskitermelésre szolgáló vonóvedres kotrógép-kapacitásunk. A hagyományos rakodógépek választékát homlokrakodó gépeink teszik teljessé.

Az utóbbi évek fejlesztései során arra törekedtünk, hogy gépeink multifunkcionális voltával mind gazdaságosabbá és hatékonyabbá váljon a termelés. Ezen törekvés jegyében elértük, hogy lánctalpas kotrógépeink a hagyományos funkciók mellett betontörésre, -bontásra valamint rézsűkanál felszerelésére is alkalmasak legyenek.

Speciális kiegészítő a kotrógépre szerelhető elektrohidraulikus vezérlésű szádlemezverő és -húzógép, amely a hagyományos préslégkalapácsokénál nagyobb termelékenységet alacsonyabb költségszint mellett képes biztosítani.

Kombinált traktoraink nyitható homlokkanál, kitolható és keresztirányba eltolható kotrógém, betontörő kalapács illetve egyéb szerelvényeikkel szintén sokféle feladat ellátására alkalmasak.

Gépeink munkahelyek közötti mozgatásához két szerelvény is rendelkezésünkre áll, amelyekkel gyorsan és hatékonyan tudjuk szállítani azokat.