MAGYAR VÍZÉPÍTŐ ZRT.
www.magyarvizepito.hu
Cégtörténet
Tevékenységi körök

Föld- és kőmunkák

Műszaki felszereltség
Minőségbiztosítás és környezetvédelem
Elérhetőség
 Az általunk elkészített sík- és dombvidéki vízrendezési művek biztosítják a lehulló csapadékvíz kártétel nélküli elvezetését, befogadóba juttatását.

Vízrendezési munkáink hozzájárulnak a kistérségek turisztikai fejlesztéséhez is. Több kistelepülésen alakítottunk ki jóléti ill. szabadidőtavakat tájrehabilitáció keretében - így többek között Máriakálnokon, Lipóton, Dunaremetén, Ásványrárón, Héderváron, Vámosszabadiban -, átformálva ezzel a falu megjelenését, valamint a falusi környezetről kialakult képet.

A Társaság tevékenységéhez szorosan kapcsolódóan végzi folyópartok burkolását, kövezését, a burkolt folyópartok felújítását, karbantartását.

Hogy a vízrendezési tevékenységünkhöz kapcsolódó sajátos feladatokat magas színvonalon és első osztályú minőségben tudjuk teljesíteni, eszközparkunkat és munkagépeinket folyamatosan bővítjük a végrehajtáshoz nélkülözhetetlen célgépek beszerzésével. A magas technikai színvonal, a feladatspecifikusan szervezett munkacsoportok, és a mögöttünk álló évtizedes tapasztalat a biztosítéka Társaságunk szilárd piaci pozíciójának és vezérfonala a további dinamikus fejlődésnek.


Budai alsó rakpart szélesítési munkái, (2008-2010)
Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez.