Minőségbiztosítás és környezetvédelem

Társaságunk rövid- és hosszú távú célkitűzéseit kizárólag következetes minőségirányítási rendszer szolgálatba állításával valósítja meg.

Ennek érdekében a megalakuláskor megfogalmazott minőségpolitikát a gyakorlati tapasztalatokra építve alkalmazza és folyamatosan fejleszti.
Az Magyar Vízépítő Zrt. minőségbiztosítása a társaság teljes szervezetére kiterjed. Külön eljárásban teremtettük meg a Magas-, és mélyépítési fővállalkozás, kivitelezési, közúti szállítási, ár- és belvízvédelmi, valamint kapcsolódó üzemeltetési tevékenység teljeskörű szabályozását.

A jövőben csak az juthat munkához, aki a kifogástalan munka mellett megóvja és védi a természeti és az épített környezetet…

Az Magyar Vízépítő Zrt. figyelemmel kíséri a tevékenysége és a környezetvédelem összefüggéseit, ezért a munkák során magas szinten törődik a környezettel és a célja a természetes állapot fenntartása.

Dolgozóinknak egészséges és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. Védjük a környezetet és a közösséget, megóvjuk a természeti erőforrásokat. Biztonságos és a környezetet védve valósítjuk meg munkáinkat. A környezetvédelemmel kapcsolatos előírások teljes betartására törekszünk.

Támogatjuk a közösség környezettudatosságának javítását.

A cég piaci pozíciójának megtartása és további erősítése érdekében integrált irányítási rendszert működtet, az ISO 9001-2008 és az ISO 14001-2004-es szabványoknak megfelelően. Tevékenységét egyaránt alárendeli a minőségbiztosítási és környezetvédelmi előírásoknak.

Az integrált irányítási rendszer teljeskörű alkalmazásával elérhető, hogy a megrendelő a tervekben és dokumentumokban meghatározott létesítményt kapja kézhez úgy, hogy az mind a vonatkozó szabványoknak, előírásoknak, minőségi- és környezetvédelmi követelményeknek, mind a megrendelő igényeinek megfelel.