Vízépítés

VÍZÉPÍTÉS

Az általunk elkészített sík- és dombvidéki vízrendezési művek biztosítják a lehulló csapadékvíz kártétel nélküli elvezetését, befogadóba juttatását. Vízrendezési munkáink hozzájárulnak a kistérségek turisztikai fejlesztéséhez is. Több kistelepülésen alakítottunk ki jóléti ill. szabadidőtavakat tájrehabilitáció keretében - így többek között Máriakálnokon, Lipóton, Dunaremetén, Ásványrárón, Héderváron, Vámosszabadiban -, átformálva ezzel a falu megjelenését, valamint a falusi környezetről kialakult képet. A Társaság tevékenységéhez szorosan kapcsolódóan végzi folyópartok burkolását, kövezését, a burkolt folyópartok felújítását, karbantartását. Hogy a vízrendezési tevékenységünkhöz kapcsolódó sajátos feladatokat magas színvonalon és első osztályú minőségben tudjuk teljesíteni, eszközparkunkat és munkagépeinket folyamatosan bővítjük a végrehajtáshoz nélkülözhetetlen célgépek beszerzésével. A magas technikai színvonal, a feladatspecifikusan szervezett munkacsoportok, és a mögöttünk álló évtizedes tapasztalat a biztosítéka Társaságunk szilárd piaci pozíciójának és vezérfonala a további dinamikus fejlődésnek.

Szolgáltatásaink:

Vízépítés

Az általunk elkészített sík- és dombvidéki vízrendezési művek biztosítják a lehulló csapadékvíz kártétel nélküli elvezetését, befogadóba juttatását.

Kövezési munkák

Part és pillér védelem, vezetőmű , illetve sarkantyú építése.

Kikötőépítés

Társaságunk vállalja meglévő kikötők felújítását, illetve új kikötők létesítését

Miért válasszák a Magyar Vízépítő Zrt.-t?

A Magyar Vízépítő Zrt. minőségbiztosítása a társaság teljes szervezetére kiterjed. Külön eljárásban teremtettük meg a magas-, és mélyépítési fővállalkozás, kivitelezési, közúti szállítási, ár- és belvízvédelmi, valamint kapcsolódó üzemeltetési tevékenység teljeskörű szabályozását. A jövőben csak az juthat munkához, aki a kifogástalan munka mellett megóvja és védi a természeti és az épített környezetet... A Magyar Vízépítő Zrt. figyelemmel kíséri a tevékenysége és a környezetvédelem összefüggéseit, ezért a munkák során magas szinten törődik a környezettel és a célja a természetes állapot fenntartása. Dolgozóinknak egészséges és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. Védjük a környezetet és a közösséget, megóvjuk a természeti erőforrásokat.

SZAKÉRTELEM
0%
MEGBÍZHATÓSÁG
0%
MINŐSÉG
0%
GARANCIA
0%